BLOG 1: Aangenaam!

08
mei
2016

Ik ben Monique: liefhebber van kaas, mooie vintage spullen, gezelligheid en goeie koffie. En van al deze ingrediënten maak ik nu mijn werk! Denk je: huuh? Ik leg het je graag uit!

Over een paar weken ben ik de ‘bazin’ (wel een aardige hoor) van Hap: een delicatessenwinkel vol kaasspecialiteiten waar je ook luncht en borrels drinkt. Bij mij, bij Hap dus, proef je de boerderij in de kazen, de groene wei in de worst en de warme zon in de olijven. Echte, onvervalste smaken! Ambachtelijk lekkers!

Met gezonde aandacht voor mens, dier en milieu selecteer ik de verrukkelijkste boerenkazen. Mijn vriendelijke eis daarbij: geen gekke smaak- en geurstoffen toegevoegd. Ik wil jou laten proeven wat de echte smaak van kaas is. En kaasmaker Peter uit Schalkhaar knows taste! Een goudeerlijke vent met kerngezonde geiten 🙂 Je vindt z’n geitenbrie in de vitrine naast andere speciale kaasjes. Lekker voor thuis op de bank. Of in de tuin bij de bbq, want al snel krijgen we de zomer in ons bol! Smullen bij Hap kan ook. Aan Het Kolkje 2 vind je Hap: een gezellige plek waar je relax met vrienden witte wijntjes drinkt, luncht met dikke boterhammen en soep uit eigen keuken eet. Een prettige plek waar je op z’n Twents: mooi kan zitt’n en goed bij kletst bij een romige cappuccino. Dus aangenaam: Dit is Hap! 🙂

Met evenveel toewijding is het hippe interieur van Hap tot stand gekomen. Ondanks de vernieuwbouw waan je je straks in een omgeving met industriële en vintage elementen. Strek je benen op een fauteuil die je moeder vast herkent of neem plaats op de schoolstoelen

Via dit soort blogs deel ik regelmatig mijn smaakvolle avonturen en heerlijke ontdekkingen. Ik ga zometeen de sleutel van de winkel halen (spannend) en dan de komende weken ga ik aan de klus! Ben je nieuwsgierig hoe het eruit komt te zien? Via deze website, de facebookpagina van Hap en instagram neem ik je mee met de opbouw! Like en volg je mee?

Tot de volgende keer!